No xcuse, van droom naar realiteit

Al jaren loop je rond met een idee om een evenement te organiseren. Je durft het niet aan of je ziet teveel beren op de weg? Dan zijn wij van No Xcuse, DE partij om eens mee te gaan sparren. Door onze diversiteit in krachten, gecomplimenteerd door een zeer waardevol netwerk, zijn wij in staat om deuren open te trappen die voor andere gesloten zouden blijven. Wat kunnen wij voor jou betekenen?

 

 

Events

Van klein en intiem naar groot en indrukwekkend. No Xcuse heeft ervaring in allerlei soorten evenementen. Vanaf eerste kennismaking tot en met een tevreden afwikkeling, wij maken er een blijvende herinnering van. Het start met een idee en het eindigt met iets waar iedereen over praat. Wij kunnen compleet ontzorgen van A tot Z. Benieuwd wat wij voor het evenement kunnen betekenen? Klik hieronder om met ons aan tafel te komen. 

 

conceptontwikkeling

Kant-en-klaar concept nodig? De uitvoering al in het hoofd maar het vormgeven loopt vast? Dan zijn wij de partij om het evenement cachet te geven. Wij maken een complete presentatie over hoe wij het evenement zouden zien. Dat kan in diverse vormen worden aangeleverd. Van presentaties voor kleinere groepen tot bewegende media. Bent u ook zo benieuwd wat onze insteek zou zijn met betrekking tot uw event? Plan met ons een brainstormsessie door hieronder op de knop te klikken. 

 

Marketingstrategien 

Het evenement staat er maar geheel moet aan de man gebracht worden? Met marketing- en media specialisten in huis, kunnen wij een complete marketingstrategie opzetten en uitvoeren. Het begint met een logo en een huisstijl en het eindigt met een website met alle nodige functies erin. Samen kijken wij wat er nodig is om te slagen. Ook voor originele guerrilla marketing campagnes zijn wij niet te flauw. Neem contact met ons op door op onderstaande knop te klikken en wij maken een compleet vrijblijvende offerte op.