Restaurant/Bar Visuals

Another No Xcuse concept! De organisatoren van onder andere ‘De Wielewaal Invites’ presenteren hun nieuwe concept: Restaurant - Bar Visuals!


Een eenmalige kans voor u, om tijdens het eten van ons overheerlijke 3-gangenmenu, kennis te maken met de wereld van Augmented Reality.
Laat u verrassen door onder andere pratende hologrammen en dansende kaarten, en dat alles onder culinair genot. Dit is een unieke kans die u niet mag missen! U kijkt uw ogen uit tijdens deze spetterende beleving.


Visuals is alleen open tijdens GLOW 2017 en heeft 2 aparte zittingen, een vroege zitting (17:30 tot 19:30) die u in de gelegenheid stelt vooraf aan de GLOW wandeling lekker te eten en een latere zitting (om 20:00) die u tussendoor of na afloop van de GLOW wandeling laat genieten van heerlijk eten en virtueel vermaak. Kijk op onze website voor de beschikbare plaatsen en verdere informatie. 

Voor € 39,50 is dit alleen mee te maken door te reserveren via onderstaande ticketshop of door hieronder op de knop te drukken.