No Xcuse heeft de lekkerste wijn van Eindhoven ontdekt

No Xcuse in Eindhoven houdt van Otero wijn!
Als evenementen bureau in Eindhoven hadden wij als No Xcuse Otero al snel in het vizier. Via Wine Line bestellen wij al onze witte en rode Otero, die gratis bij ons bezorgd wordt. Zodra de tijden weer veranderen en wij weer evenementen mogen organiseren hopen wij dat Wine Line onze vaste wijn partner wordt.

Wijn in Eindhoven bestellen
Als lokale ondernemer werken wij graag samen met andere lokale ondernemers. Dus toen we Otero ontdekten op www.wine-line.nl waren we meteen nieuwsgierig. Dit Eindhovense bedrijf heeft hun witte en rode wijn gevonden in het zonnige Spanje. We waren onder de indruk van de zachte en toegankelijke smaak van Otero. Ideaal als we een groot evenement organiseren, want dan hebben we een wijntje nodig dat makkelijk drinkbaar is en door een breed publiek gewaardeerd kan worden.

Otero wijn heeft meer fans in Eindhoven
Natuurlijk zijn wij niet het enige bedrijf die gevallen is voor de charmes van Otero wijn! LICHT op Eindhoven magazine heeft Otero aangekondigt als hun favoriete wijn. Lees hier meer over wat LICHT op Eindhoven vindt van Otero: https://www.licht-op-eindhoven.nl/licht-op-eindhoven/licht-op-eindhoven-heeft-een-nieuwe-favoriete-wijn

Evenementen in Eindhoven met Otero wijn
Met de huidige maatregelen liggen bij ons de zaken voorlopig stil, maar hou onze website en www.wine-line.nl in de gaten om te weten welke evenementen in 2021 Otero wijn gaan schenken!