Back to All Events

Johan Vlemmix Invites


  • Johan Vlemmix Invites Anthony Fokkerweg 4 Eindhoven Nederland (map)
Johan Vlemmix Invites Facebook Event Image.png

No Xcuse B.V.:Officieel statement

In verband met de recente ontwikkelingen tussen Johan Vlemmix en Patricia Paay, distantieert No Xcuse B.V. zich van alle zaken omtrent Johan Vlemmix. Om deze reden is er besloten het evenement “Johan Vlemmix Invites” te annuleren.

Altijd al benieuwd geweest naar de gigantische villa van Johan Vlemmix aan de Anthony Fokkerweg in Eindhoven? En altijd nieuwsgierig geweest hoe het er nou ECHT van binnen uitziet? Dan is dit uw kans!

Johan Vlemmix nodigt u voor één weekend uit in zijn huis, het zelfbenoemde 'Versailles' van Eindhoven.

Het gehele weekend, 19, 20 en 21 oktober, kunt u zich samen met uw familie, vrienden of zakenrelaties vergapen aan de pracht en praal welke ongekend is in Eindhoven en verre omstreken. 

De volledig in Rococo-stijl ingerichte villa aan de Anthony Fokkerweg, destijds gebouwd door de heer van den Heuvel herbergt nog alle kenmerken en originele karaktereigenschappen van zijn eerste bewoner. Het is een ware stijlicoon geworden voor opulent bouwen in die tijd. Vergeet vooral dan ook niet om een kijkje te nemen bij het immense inpandige zwembad compleet met zwembadbar.

Johan neemt u mee door zijn huis en de rijke historie daarvan. Tijdens de tour wandelt u door het leven van alle bewoners van de villa. U wordt rondgeleid door zijn kapitale pand waarna wij u verwelkomen in het originele jaren-50 café: 'Oud-Woensel' wat door de eerste eigenaar van het huis volledig is nagebouwd in het souterrain van de villa, voor een aperitief in onze bar.

Hierna kunt u genieten van een heerlijk culinair 3-gangen menu geheel in stijl, en met de favoriete producten van Johan zelf! Na uw lunch of diner bent u weer welkom in ons gezellige café waar u ontvangen wordt met bijpassende muziek en waarbij u nog na kunt genieten over wat u zojuist hebt meegemaakt terwijl u aan uw drankje nipt.

Het arrangement:

- Ontvangst aan de voordeur bij de Villa door Johan zelf.
- Tour door het huis met uitleg over de historie door Johan
- Mogelijkheid tot het nemen van een aperitief in ‘café Oud Woensel’
- Culinair(e) 3 gangen diner of lunch
- Naborrelen in ‘café Oud Woensel’ 

Voor speciale wensen of bedrijfsarrangementen  kunt u ons per mail bereiken op: info@no-Xcuse.nl of tijdens kantooruren op: 040 - 845.89.98

Reserveer snel voor een lunch of diner want Johan heeft slechts plek voor een beperkt aantal gasten. 

Earlier Event: August 30
De Wielewaal Invites
Later Event: October 28
M.I.L.K. @ DDW