Restaurant Bar Visuals in het PSV stadion
Nov
10
to Nov 17

Restaurant Bar Visuals in het PSV stadion

RESTAURANT BAR VISUALS IS TERUG

Restaurant Bar Visuals is terug!

Tijdens GLOW 2018 zal restaurant Visuals eenmalig haar deuren openen in de exclusieve VIP Box van Ingang 12 in het PSV stadion.

Kom voor, tijdens of na het wandelen van GLOW bij Visuals eten of borrelen en krijg hierbij een wervelende lichtshow in het PSV stadion!

Speciaal voor onze gasten heeft Visuals een skybox weten te bemachtigen waarin wij onze gasten mogen ontvangen. U heeft nu de kans om op deze bijzondere plek te genieten van de zorgvuldig door onze collega’s samengestelde lichtshow

Laat u verwennen door onze chefs die voor u, passend bij het seizoen, een menu hebben samengesteld wat met zoveel mogelijk lokale producten is klaargemaakt. Neem een lekkere cocktail of maak een keuze uit onze wijnkaart die ook nu weer voorzien is van wijnen van Top-wijnhuizen van over de hele wereld, of laat u verrassen door een van onze exclusieve wijnen uit de ‘kelders’ van Visuals.

Reserveer snel een diner- of borrel arrangement.

View Event →
M.I.L.K. @ DDW
Oct
28
3:00 PM15:00

M.I.L.K. @ DDW

Van 20 tot en met 28 oktober is dit jaar weer Dutch Design Week, het grootste design event van Noord Europa.

Tijdens deze week exploiteren wij pop-up restaurant M.I.L.K. in de oude Campina fabriek in EIndhoven. Op diverse dagen zullen er voor genootschappen lunchen, diners en borrels worden gefaciliteerd.

View Event →
Johan Vlemmix Invites
Oct
19
to Oct 21

Johan Vlemmix Invites

Johan Vlemmix Invites Facebook Event Image.png

No Xcuse B.V.:Officieel statement

In verband met de recente ontwikkelingen tussen Johan Vlemmix en Patricia Paay, distantieert No Xcuse B.V. zich van alle zaken omtrent Johan Vlemmix. Om deze reden is er besloten het evenement “Johan Vlemmix Invites” te annuleren.

Altijd al benieuwd geweest naar de gigantische villa van Johan Vlemmix aan de Anthony Fokkerweg in Eindhoven? En altijd nieuwsgierig geweest hoe het er nou ECHT van binnen uitziet? Dan is dit uw kans!

Johan Vlemmix nodigt u voor één weekend uit in zijn huis, het zelfbenoemde 'Versailles' van Eindhoven.

Het gehele weekend, 19, 20 en 21 oktober, kunt u zich samen met uw familie, vrienden of zakenrelaties vergapen aan de pracht en praal welke ongekend is in Eindhoven en verre omstreken. 

De volledig in Rococo-stijl ingerichte villa aan de Anthony Fokkerweg, destijds gebouwd door de heer van den Heuvel herbergt nog alle kenmerken en originele karaktereigenschappen van zijn eerste bewoner. Het is een ware stijlicoon geworden voor opulent bouwen in die tijd. Vergeet vooral dan ook niet om een kijkje te nemen bij het immense inpandige zwembad compleet met zwembadbar.

Johan neemt u mee door zijn huis en de rijke historie daarvan. Tijdens de tour wandelt u door het leven van alle bewoners van de villa. U wordt rondgeleid door zijn kapitale pand waarna wij u verwelkomen in het originele jaren-50 café: 'Oud-Woensel' wat door de eerste eigenaar van het huis volledig is nagebouwd in het souterrain van de villa, voor een aperitief in onze bar.

Hierna kunt u genieten van een heerlijk culinair 3-gangen menu geheel in stijl, en met de favoriete producten van Johan zelf! Na uw lunch of diner bent u weer welkom in ons gezellige café waar u ontvangen wordt met bijpassende muziek en waarbij u nog na kunt genieten over wat u zojuist hebt meegemaakt terwijl u aan uw drankje nipt.

Het arrangement:

- Ontvangst aan de voordeur bij de Villa door Johan zelf.
- Tour door het huis met uitleg over de historie door Johan
- Mogelijkheid tot het nemen van een aperitief in ‘café Oud Woensel’
- Culinair(e) 3 gangen diner of lunch
- Naborrelen in ‘café Oud Woensel’ 

Voor speciale wensen of bedrijfsarrangementen  kunt u ons per mail bereiken op: info@no-Xcuse.nl of tijdens kantooruren op: 040 - 845.89.98

Reserveer snel voor een lunch of diner want Johan heeft slechts plek voor een beperkt aantal gasten. 

View Event →
De Wielewaal Invites
Aug
30
to Sep 23

De Wielewaal Invites

Na een daverend succes in 2017 zal Landgoed De Wielewaal haar poorten nog eenmaal, The Final Edition, openen voor een beperkt aantal gasten van 30 augustus tot en met 23 september.

Landgoed De Wielewaal

De Wielewaal Invites vindt plaats op het Landgoed De Wielewaal. Landgoed De Wielewaal, de voormalige woonresidentie van de familie Philips is gelegen naast Eindhoven.

Kijk hier voor meer informatie. 

View Event →
Festivak 2017 Jaarbeurs Utrecht
Nov
15
to Nov 16

Festivak 2017 Jaarbeurs Utrecht

  • Festivak Jaarbeurs Utrecht HAL 12 (map)
  • Google Calendar ICS

DÉ VAKBEURS VOOR DE EVENEMENTENBRANCHE

Dit jaar staan wij voor het eerst op DÉ vakbeurs voor de evenementenbranche FESTIVAK. Wij zullen een stand delen met Dutch Entertainment Group en Ministry of Sound

Daan de Wit - betrokken in alle 3 de bedrijven zal ook diverse interessante lezingen verzorgen. Mis het niet!

Festivak is dé vakbeurs voor de organisatie van festivals en (grootschalige-) evenementen. Aanwezig zijn tijdens Festivak 2017 is een ‘must’ als je werkzaam bent binnen de evenementenbranche of toeleverancier bent aan deze enerverende bedrijfstak.

Thema van deze editie is “Ontwikkel nu je digitale strategie”

Nieuwe technologieën creëren nieuwe kansen. Leer tijdens Festivak hoe deze toegepast kunnen worden voor de digitale strategie van jouw evenement 

View Event →
Restaurant Bar Visuals - Glow Event
Nov
11
to Nov 18

Restaurant Bar Visuals - Glow Event

Restaurant Bar Visuals

 

Another No Xcuse concept! De organisatoren van onder andere ‘De Wielewaal Invites’ presenteren hun nieuwe concept: Restaurant - Bar Visuals!

Een eenmalige kans voor u, om tijdens het eten van ons overheerlijke 3-gangenmenu, kennis te maken met de wereld van Augmented Reality.

 

View Event →
De Wielewaal Invites
May
5
to May 21

De Wielewaal Invites

Landgoed de Wielewaal

De Wielewaal Invites vindt plaats op het landgoed De Wielewaal. Landgoed De Wielewaal, de voormalige woonresidentie van de familie Philips is gelegen naast Eindhoven.

De historie van landgoed De Wielewaal begint als Anton Philips, grondlegger van het huidige Philips-concern, een flink stuk bosgebied koopt. Hij laat het inrichten als landgoed, compleet met een mooie naaldbomentuin, een zogeheten pinetum. (1912). Onder andere het pinetum is voor onze gasten te bewonderen tijdens uw tour over het landgoed. In 1920 schonk hij een deel van zijn grond aan de bevolking voor de aanleg van een park: het Philips de Jongh wandelpark. Ondanks de aanleg van het park is het landgoed nog steeds zo groot als Central Park in New York. In de jaren dertig liet hij bovendien de Philips Fruittuin aanleggen. Anton heeft nooit op het landgoed gewoond. Zoon Frits, van 1961 tot 1971 president van het Philips-concern, liet er in 1934 daarentegen een schitterend landhuis bouwen. Frits Philips was zo’n 100 jaar, samen met Philips en de gloeilamp, het boegbeeld van Eindhoven. Onofficieel werd hij vaak ‘de koning van Eindhoven’ genoemd. Frits verbleef zo’n zeventig jaar op het landgoed (met een korte onderbreking tijdens de Tweede Wereldoorlog omdat de Duitsers de Wielewaal toen gevorderd hadden) en tot op de dag van vandaag ademt het landgoed nog altijd de sfeer van Frits en zijn familie.  Na Frits’ dood kwam de huidige eigenaar, de familie Brouwers, in direct contact met de familie Philips. Zij kochten het landgoed.

Het landgoed opent nu voor het eerst sinds 1912 eenmalig haar deuren….

Reserveren kan op www.dewielewaalinvites.nl

 

View Event →