Johan Vlemmix Invites

“Altijd al benieuwd geweest naar de gigantische villa van Johan Vlemmix aan de Anthony Fokkerweg in Eindhoven? En altijd nieuwsgierig geweest hoe het er nou ECHT van binnen uitziet? Johan Vlemmix verwelkomde in oktober één weekend lang ruim 450 gasten in zijn huis, het zelfbenoemde ‘Versailles’ van Eindhoven.

De volledig in Rococo-stijl ingerichte villa aan de Anthony Fokkerweg, destijds gebouwd door de heer van den Heuvel herbergt alle kenmerken en originele karaktereigenschappen van zijn eerste bewoner. Het is een ware stijlicoon geworden voor opulent bouwen in die tijd. Vergeet vooral dan ook niet om een kijkje te nemen bij het immense inpandige zwembad compleet met zwembadbar.

Johan nam de gasten mee door zijn huis en de rijke historie daarvan. De tour bracht de gasten door het leven van alle bewoners van de villa waarna zij in het jaren-50 café: ‘Oud-Woensel’ een aperitief konden nuttigen om daarna te genieten van een heerlijk culinair 3-gangen menu geheel in stijl, en met de favoriete producten van Johan zelf! Na de lunch of diner waren de gasten weer welkom in ons gezellige café.