DE WIELEWAAL INVITES

Stelt u zich eens voor: Voor één keer in uw leven gaan de poorten van Landgoed de Wielewaal, het oude Philips-Landgoed speciaal voor u open. Wij nemen u mee op een reis door het verleden en heden van landgoed de Wielewaal en haar bewoners. Dit is een eenmalige en unieke kans om het veelbesproken en bekende landgoed zelf met eigen ogen te komen bewonderen.

Uw reis begint al meteen bij aankomst. Bij het landgoed wordt u opgevangen door de butlers van de Wielewaal die u alle informatie zullen geven over de historie van het landgoed. Vervolgens neemt u plaats in uw golfkarretje en zult u onder deskundige begeleiding van uw eigen butler een rondleiding krijgen over het landgoed. U zult genieten van de eeuwenoude bomen, prachtige vergezichten en alle verdere flora en fauna welke de Wielewaal herbergt.

Aan het einde van uw tour gaat u genieten van een heerlijke brunch met diverse hartige en zoete lekkernijen, een culinaire 3-gangen lunch, een high wine met een keur aan heerlijke hapjes met bijpassende wijnen, of in de avond, van een 4-gangen diner samengesteld door een team van top koks. Dit alles in een stijlvol ingericht paviljoen wat daar eenmalig voor de gelegenheid is neergezet en een prachtig uitzicht heeft op het landgoed. Aan het einde van uw brunch, lunch, high wine of diner staat uw butler weer voor u klaar om u onder begeleiding naar uw auto te brengen.