De wielewaal invites’18

Wat oorspronkelijk als een eenmalige concept op Landgoed De Wielewaal was bedoeld, veranderde al gauw, na afloop van de eerste editie, in plannen voor een tweede editie. Waarom? Vanwege het succes van de eerste, uitverkochte, editie waren er veel teleurgestelde gegadigden die dit bijzondere event niet mee konden maken.

Er werd al gauw besloten, vanwege het grote animo en het enthousiasme waarmee het concept werdt ontvangen, om speciaal voor hen die het gemist hadden het event nog één keer neer te zetten.

Het concept bleef hetzelfde; “Voor één keer in uw leven gaan de poorten van Landgoed de Wielewaal, het oude Philips-Landgoed speciaal voor u open. Wij nemen u mee op een reis door het verleden en heden van landgoed de Wielewaal en haar bewoners. Dit is een eenmalige en unieke kans om het veelbesproken en bekende landgoed zelf met eigen ogen te komen bewonderen.

Uw reis begint al meteen bij aankomst. Bij het landgoed wordt u opgevangen door de butlers van de Wielewaal die u alle informatie zullen geven over de historie van het landgoed. Vervolgens neemt u plaats in uw golfkarretje en zult u onder deskundige begeleiding van uw eigen butler een rondleiding krijgen over het landgoed. U zult genieten van de eeuwenoude bomen, prachtige vergezichten en alle verdere flora en fauna welke de Wielewaal herbergt.

Om daarna af te sluiten met heerlijke culinaire 3-gangen lunch of een 4-gangen diner samengesteld door een team van top koks.”.